🔰 دیدار نوروزی رئیس بیمارستان از کلیه بخشها و واحد های بیمارستان فاطمیه(س)

🔷رئیس بیمارستان در اولین روز سال جدید در دیداری صمیمانه با مسئولان و کارکنان بیمارستان ؛ فرارسیدن نوروز 1401 را تبریک گفت.

🔹به گزارش روابط عمومی بیمارستان سرکار خانم صانعی در اولین روز سال نو از واحد ها و بخش های اورژانس،ccu،کرونا، جنرال ، اتاق عمل ، زایشگاه، آزمایشگاه ، آشپزخانه، لندری، مرکز تلفن و ... بیمارستان دیدار و با اهداء شاخه گل و شیرینی فرارسیدن سال 1401 را به مسئولان ، کادر درمان و پشتیبانی این مرکز تبریک گفت و همچنین خدمت رسانی به بیماران در ایام تعطیل را لطفی الهی برشمرده و گفتند در ایامی که اکثریت مردم در دید و بازدید و مسافرت به سر می برند ، کادر درمان وقت خود را صرف خدمت به مردم گرانقدر کرده اند.
🔹در ادامه از بیماران بستری عیادت و ضمن تبریک سال جدید با همراهان آنان نیز به گفت و گو پرداختند.