حضور دکتــر شاهیـن شیـــرانی رئیس دانشگاه علـــوم پزشکــی اصفهان در بیمارستان فاطمیه(س)

✅ خبر

🔷 دکتــر شاهیـن شیـــرانی ، رئیس دانشگاه علـــوم پزشکــی اصفهان در معیت دکتر مرتضوی استاندار محترم اصفهان در اولیـن سفــر به شهرستان خوانسار ، ضمــن حضــور در بیمارستان فاطمیه(س) با ریاست این مــرکز و خیرین گرانقدر سلامت حاج فضل الله جواهری و حاج آقا رضایی دیـدار و گفتگــو کــرد که طی آن در خصوص موارد عمرانی بیمارستان ، مسائل و مشکلات موجود در سطح بیمارستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔺 دکتر شیــرانی و تیم همراه خود مهنـدس ســورانی مدیر محترم فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه ؛ دکتـر گلـزاری مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی از بخشهای بیمارستان و پروژه سی تی اسکن بازدید نمودند.

🔺دکتــر شیــرانی در بخش پایانی دیدار خود ، از ریاست و کادر بیمارستان بابت همه زحمات تقدیر نمود.