بازدید ریاست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان فاطمیه خوانسار

روز جمعه مورخ 1402/10/01 دکتر شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه معاونین و هیئت همراه از بیمارستان فاطمیه خوانسار بازدید نمودند.

در این بازدید که با حضور نماینده خوانسار و گلپایگان، دکتر مسعود خاتمی، معاونین فرماندار و جمعی از خیرین بزرگوار انجام شد از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات پیش روی مراجعه کنندگان و بیماران قرار  گرفتند و همچنین به بررسی مسائل و مشکلات، کمبود ها و نقاط ضعف و قوت این مجموعه در جهت پیشبرد هرچه بهتر خدمت رسانی به مردم در سطح منطقه پرداختند.

تصویب طرح های عمرانی و تخصیص اعتبارات مالی از مهمترین مصوبات این جلسه میتوان نام برد.

در پایان ضمن دیدار از حضرت آیت اله سید محمد ابن الرضا، ریاست معزز حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج)، تمامی مصوبات جلسه بازخوانی و قول مساعدت جهت انجام اقدامات درمانی داده شد، همچنین با حضور در محل احداث بیمارستان جدید مسائل مربوط به تحویل زمین و تامین اعتبارات مورد برسی قرار گرفت.