بازدید سر زده فرماندار محترم شهرستان خوانسار از بیمارستان فاطمیه(س)

🔺مهندس علیخاصی فرماندار خوانسار به همراه معاون سیاسی ، امنیتی و معاون عمرانی فرمانداری به صورت سر زده از بیمارستان فاطمیه(س) بازدید کرد.

🔹به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، مهندس عباسعلی علیخاصی فرماندار محترم خوانسار  با حضور در بیمارستان فاطمیه(س) به صورت سرزده از بخش اورژانس بازدید و ضمن گفت و گو با رئیس بیمارستان از نزدیک در جریان نحوه خدمات دهی و مشکلات این مجموعه قرار گرفت.

🔹در ادامه سرکارخانم صانعی رئیس  بیمارستان به تشریح مشکلات و دغدغه های درمانی مردم گرانقدر شهرستان پرداختند که از جمله مشکلات درمانی عدم وجود مطب در شهرستان، عدم تعدادی از تخصص ها و نبود پارکینگ مناسب مطرح نمودند.

🔹در پايان در محوطه اورژانس ، به دليل عدم پاركينگ مناسب ، مشكل به صورت ويژه از نزديك مشاهده شد و نياز به پاركينگ بيمارستان بعنوان اولويت اصلي عمرانی مطرح گرديد.