اعلام آمادگی‌بیمارستان‌ فاطمیه(س) خوانسار در جهت خدمت رسانی‌ درایام نوروز ۱۴۰۱

💠اعلام آمادگی‌بیمارستان‌ فاطمیه(س) خوانسار در جهت خدمت رسانی‌ درایام نوروز ۱۴۰۱

🔺آخرین کمیته و جلسه تیم مدیریتی بیمارستان فاطمیه(س) در سال ۱۴۰۰ باهدف هماهنگی جهت ارائه خدمات مناسب به مراجعین درتعطیلات نوروز تشکیل شد.

🔺 سرکار خانم صانعی رییس بیمارستان فاطمیه(س) در این نشست ضمن آرزوی سلامتی  برای کلیه هموطنان ، امادگی بیمارستان را جهت پذیرش مراجعین اعلام نمود.

🔺رییس بیمارستان فاطمیه(س) اظهار داشت کلیه شیفت های اورژانس در ایام نوروز با پزشک عمومی و متخصصین بیمارستان بصورت انکال در تمامی ساعات شبانه روز پوشش داده شده است و در صورت ازدحام ؛ نیروهای پرستاری،اتاق عمل ، بیهوشی ، کمک بهیار ، نیروی خدماتی و ... بصورت انکال در نظر گرفته شده است.

🔺این مقام مسئول بیان داشت که متخصصین بیمارستان بصورت انکال در تمامی ساعات شبانه روز اماده خدمت رسانی هستند و در روزهای تعطیل نیز پزشک متخصص رادیولوژی و سونوگرافی بصورت آنکال آماده ارائه خدمات ۲۴ ساعته به بیماران اورژانسی میباشد و واحد های پاراکلینک اعم از رادیولوژی،ازمایشگاه و ...شبانه روزی به ارائه خدمت می پردازند.

🔺وی همچنین از فعالیت کلینیک تخصصی بیمارستان با حضور متخصصین در روز تعطیل سوم فروردین خبر داد.(به زودی برنامه کلینیک تخصصی و فوق تخصصی درمانگاه بیمارستان فاطمیه(س) اعلام میگردد)

فعالیت کلینیک تخصصی بیمارستان از روز شنبه ۶ فروردین ماه طبق روال گذشته آماده خدمت رسانی به مردم گرانقدر شهرستان می باشد.