واحد رسیدگی به شکایات بیمارستان فاطمیه

قابل توجه همشهریان گرامی:

پیرو گزارش واصله در یکی از کانالهای خبری شهرستان مبنی بر برخی شکایات از بیمارستان فاطمیه خوانسار، به اطلاع بیماران و همراهان، مراجعین مرکز، شهروندان عزیز، اصحاب محترم رسانه و مدیران کانالهای خبری می رساند هرچند اعتقاد راسخ وجود دارد که پیام مخاطبین و پستهای درج شده در کانال یا کانالهای خبری شهر از روی دلسوزی و خیرخواهی است اما، با توجه به اهمیت، ارزش و حساسیت ارائه خدمات درمانی به بیماران، وجود اولویت بندی در انجام امور و تصمیمات، دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت ، سطح بندی بیمارستان ها ، نیروی انسانی ناکافی و ... شاید پاسخ به تک تک این انتقادات برای مسئولین مرکز در فضای مجازی میسر نباشد. لذا از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و عزیزانی که هر نوع انتقاد و یا پیشنهادی دارند، تقاضا داریم با حضور در بیمارستان  ریاست / حراست / رسیدگی به شکایات و یا تماس مستقیم با تلفن ۵۷۷۷۹۰۰۰ داخلی ۲۶۷ - مسئول رسیدگی به شکایات بیمارستان و یا ارسال پیامک به شماره بیمارستان فاطمیه خوانسار به شماره  ۰۹۱۳۴۸۰۴۳۷۵ بیمارستان را از نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده و ارزشمند خود بهره مند نمائید و بدین طریق، حامی و باعث توسعه و پیشرفت بیمارستان باشید.

واحد رسیدگی به شکایات بیمارستان فاطمیه