📌یک دستگاه سی تی اسکن به مجموعه تجهیزات بخش تصویر برداری بیمارستان فاطمیه(س) خوانسار اضافه شد.

🔹به گزارش روابط عمومی بیمارستان با تلاش و پیگیری های نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر خاتمی ،  رئیس محترم بیمارستان سرکار خانم صانعی و با همکاری ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر شیرانی از هیات امنا صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت یک دستگاه سی تی اسکن برند توشيبا  به مجموعه تجهیزات بخش تصویربرداری بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار اضافه گردید.

🔹انتقال این دستگاه به بیمارستان سه شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۶ همزمان با ولادت حضرت علی(ع) با حضور ریاست و جمعی از پرسنل بیمارستان انجام گردید؛ باتوجه به مشخص شدن برند و وزن دستگاه در ماه گذشته و اخذ تاییدیه نقشه فنی هم زمان با تحویل  سی تی اسکن به بیمارستان فاطمیه(س) ، در حال حاضر با نظر کارشناسان سازمان انرژی اتمی، دفتر فنی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آماده سازی زیرساختهای لازم برای نصب و راه اندازی این دستگاه در ماه های آتی در حال انجام می باشد.

❇️همچنین جهت راه اندازی دستگاه سی تی اسکن نیاز به خریداری دستگاه انژکتور ، ups ، کابل و... به ارزش
 ۲۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال  می باشد .

🔹با وجود توزیع محدود این دستگاه با برند توشیبا در کشور ، خوشبختانه با پيگيري و تلاش های انجام شده ؛بيمارستان  خوانسار ، موفق به گرفتن دستگاه با برند توشیبا گردید.

🔺امید است با راه اندازی دستگاه فوق گامی بلند در کاهش مشکلات درمانی شهرستان برداریم.