راه اندازی دستگاه سونوگرافی جدید سه پروب

💠💠 مژده به همشهریان گرامی 💠💠

✅ با توجه به استهلاک و افت دستگاه سونوگرافی موجود و پیگیری های متعدد از وزارت بهداشت و از طریق هیات امناء صرفه جویی ارزی با مبلغ بسیار مناسب (دستگاه از خریدهای قبل با ارز نیمایی) توسط خیرین نیک اندیش حاج مصطفی شفیعی و حاجیه خانم فخرالسادات مصطفوی تهیه و تحویل بیمارستان فاطمیه(س) خوانسار گردید.
🔺لازم به ذکر است ارزش ریالی دستگاه در بازار آزاد بالغ بر" بیست میلیارد"ریال می باشد.

🔺به گفته سرکارخانم صانعی رییس بیمارستان،دستگاه سونوگرافی برندGE مدلLogiq S7 با سه پروب جزو بهترین برند این دستگاه‌ها می باشد و قابلیت بررسی‌ های مختلف باکیفیت بالا را دارد که هزینه آن با کمک خیرین نیک اندیش از طریق هیات امنا ارزی تهیه‌ شده است؛رییس بیمارستان همچنین پیشرفت بخش رادیولوژی را کمک به پیشرفت بیمارستان دانست و گفت:خدمات بخش رادیولوژی تعطیل‌پذیر نیست چون به‌ تمامی بخش‌ها خدمت می‌دهد.

🔺این دستگاه با حضورنماینده شرکت در ساختمان بازسازی شده سی تی اسکن (ورودی درمانگاه) نصب و راه اندازی گردید.