تشکیل مجمع موسسه پیشگامان درمان بیمارستان فاطمیه(س)خوانسار

✅ تشکیل مجمع موسسه پیشگامان درمان بیمارستان فاطمیه(س)خوانسار

🔺 "تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان خوانسار " در مورخه ۱۴۰۱/۰۲/۲۲ در سالن فرهنگسرای خانواده برگزار گردید.

🔺پس از قرائت تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در این مجمع ابتدا سرکارخانم صانعی رییس بیمارستان ضمن عرض خیر مقدم ، خوش آمد گوئی به حضّار و تشکر از همت و تلاش خیرین افزود: در دو سال اخير ، دو سال سخت بر همه گذشت ولي ميدان آزمايشي بود براي همه و همه كنار كادر درمان به ميدان آمدند به ويژه خيرين سلامت در شهرستان ، همچنین اقدامات انجام شده موسسه پیشگامان درمان و دانشگاه علوم پزشکی در راستای پیشبرد اهداف حوزه سلامت شهرستان خوانسار بررسی و اعلام نمودند.( تجهیزات پزشکی ، رفاهی و هتلینگ بیمارستان که خریداری گردیده است را به اطلاع اعضای حاضر در این مجمع رساند)

🔺سپس آقای هوشنگ صانعی مدیر عامل  موسسه پیشگامان درمان ضمن تشكر از كليه خيرين ، كاركنان بيمارستان و دانشگاه علوم پزشکی ، با اشاره به ادغام انجمن حمايت از بیماران نیازمند و موسسه پيشگامان درمان بیمارستان فاطمیه(س) و همچنین به تغييرات اهداف اساسنامه ، به تشريح بيلان كاری موسسه پرداختند. ایشان ضمن گزارش بیلان کاری موسسه پیشگامان درمان بیمارستان فاطمیه(س) در مجمع در خصوص نحوه اختصاص منابع مالی و دارایی های موسسه در جهت جذب متخصص، خرید تجهیزات و همچنین صندوق کمک به بیماران نیازمند که در واقع نخستین هدف تشکیل موسسه پیشگامان درمان بوده است توضیحات کاملی ارائه دادند.

🔺در ادامه حاج آقای جواهری با بیان اینکه در ابتدای شروع آغاز به کار موسسه پیشگامان درمان  انتظار نمیرفت موسسه تا به امروز با چنین قدرتی در امر ارتقاء سلامت همشهریان خوانساری گام نهد بیان داشت ، جهت پیشبرد هر چه بیشتر اهداف موسسه پیشگامان درمان لازم است در جهت جذب خیرین خوانساری اقداماتی صورت پذیرد تا موسسه پیشگامان درمان بتواند با قدرتی بیشتر در تمامی امور سلامت و ارتقاء سطح سلامت زندگی همشهریان عزیز گام برداشته و روزی فرا برسد که همه همشهریان عزیز بتوانند از خدمات سلامت با کیفیت بالاتری بهره مند گردند.

🔺 در انتها هئیت مدیره و بازرسی مجمع مذکور انتخاب و به شرح ذیل می باشد:
الف) اعضای هیئت مدیره:
۱- حاج فضل اله جواهری