اهداء تجهیزات توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

ریاست بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار ، ضمن تقدیر از حمایت های همیشگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شهرستان خوانسار در زمینه تهیه و تامین تجهیزات پزشکی اظهار داشت:

با توجه به افزایش آمار بیماران کووید ۱۹ و لزوم ارائه خدمات بهینه و درخور شان همشهریان عزیز و افزایش رضایتمندی مراجعه کنندگان، طی بازدید هایی که از بیمارستان داشته ضمن عیادت از بیماران سرپایی و بستری مبتلا به کووید ۱۹، تجهیزات پزشکی که شامل:۴ عدد تشک مواج،یک عدد دستگاه الکتروسرجیکال،۴عدد مانیتور ،۴ دستگاه بای پپ،یک عدد دستگاه ونتیلاتور،۶ عدد پمپ سرم ،یک دستگاه انکوباتور ،یک دستگاه چراغ سیالتیک ،۴ عدد پایه ترالی و..

تجهیزات بیمارستانی به ارزش بالای ۶۰۰ میلیون تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار اهداء گردید.