عکس ۱

سامانه نوبت دهی تلفنی

با راه اندازی سامانه نوبت دهی تلفنی بیمارستان همشهریان عزیز می توانند جهت دریافت نوبت پزشک متخصص از عصر روز قبل ساعت ۱۷:۰۰ با شماره زیر ارتباط برقرار نمایند:

فرم نظر سنجی از بیماران بستری

شهروند گرامی با عرض سلام از اینکه بیمارستان فاطمیه را برای درمان خود انتخاب نموده اید،سپاسگزاریم و از خداوند منان سلامت و بهبود هر چه سریع تر شما را آرزومندیم. خواهشمندیم با پاسخ به سوالات زیر و ارائه نقطه نظرات سازنده خودمسئولین این مرکز را در ارائه خدمات بهتر و با کیفیت یاری دهید.به شما اطمینان می دهیم اطلاعاتی که در اختیار ما قرار می دهید،به صورت محرمانه محفوظ خواهد ماند و از اطلاعات شما در جهت بهبود ارائه خدمات درمانی در توان استفاده خواهد شد. با سپاس و آرزوی سلامتی - توجه: کلیه موارد مشخص شده با * تکمیل شود!

۱ Start ۲ کامل

فرم نظر سنجی از بیماران سرپایی

شهروند گرامی با عرض سلام. از اینکه درمانگاه بیمارستان فاطمیه را برای درمان خود انتخاب نموده اید،سپاسگزاریم و از خداوند منان سلامت و بهبود هر چه سریع تر شما را آرزومندیم. خواهشمندیم با پاسخ به سوالات زیر و ارائه نقطه نظرات سازنده خودمسئولین این مرکز را در ارائه خدمات بهتر و با کیفیت یاری دهید.به شما اطمینان می دهیم اطلاعاتی که در اختیار ما قرار می دهید،به صورت محرمانه محفوظ خواهد ماند و از اطلاعات شما در جهت بهبود ارائه خدمات درمانی در توان استفاده خواهد شد. با سپاس و آرزوی سلامتی

۱ Start ۲ کامل

صانحه رانندگی

در تاریخ ۹۸/۴/۲۵ به دنبال واژگونی یک دستگاه مینی بوس تعداد ۱۰ نفر از مصدومین حادثه به بیمارستان  منتقل شدند و کلیه پرسنل به حالت آماده باش در آمده و کد بحران فعال گردید.

حضور خادمان آستان قدس رضوی

در تاریخ ۹۸/۴/۲۱ خدام حرم مطهر امام رضا (ع) از بیماران بیمارستان عیادت و دلجویی نمودند و از کلیه پرسنل خدوم و زحمتکش بیمارستان تقدیر و تشکر کردند.

انتخابات نظام پرستاری

در تاریخ ۹۸/۴/۲۱ پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری بیمارستان همزمان با انتخابات نظام پرستاری کشور برگزار شد.

اهداء کولونوسکوپی

در خرداد ماه ۱۳۹۸ خیر گرانقدر جناب آقای جواد میر باقری که در کارنامه خویش اهداء دستگاه آندوسکوپی را داشته اند در حرکتی خدا پسندانه و به یاد بود از پدر گرامیشان سید باقر میر باقری ، یک دستگاه کولونوسکوپی به ارزش ریالی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ بیمارستان اهداء نمودند .

جلسه صندوق پیشگامان درمان

جلسه صندوق پیشگامان درمان در روز پنج شنبه ۹۸/۴/۱۳ با حضور اکثریت اعضاء هیأت مدیره در دفتر سرپرست محترم بیمارستان برگزار گردید . با توجه به پشتیبانی و حمایت مالی صندوق پیشگامان درمان و مذاکرات انجام شده ، مقرر گردید متخصص محترم اورولوژی جناب آقای دکتر فتوت یک روز در هفته جهت ویزیت بیماران در بیمارستان حضور یابند.

بازدید معاون وزیر بهداشت جناب آقای دکتر جان بابایی

در تاریخ ۹۸/۳/۱۹ جناب آقای دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ، جناب آقای مهندس بختیار نماینده محترم شهرستان ، جناب آقای دکتر یوسفی معاون محترم توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و همچنین جناب آقای دکتر کلیدری ریاست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه مسئولین محترم شهرستان از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید نمودند.

جلسه پیشگامان صندوق

جلسه صندوق پیشگامان درمان روز پنج شنبه دوم خرداد نود هشت با حضور اکثریت اعضاءهیأت مدیره در اتاق سرپرست بیمارستان تشکیل شد . سرپرست بیمارستان گزارشی از اقدامات انجام شده در اردیبهشت ماه در راستای اهداف صندوق ارائه نمودند.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار RSS