✅ بخش سی تی اسکن بیمارستان فاطمیه خوانسار افتتاح شد

✅  بخش سی تی اسکن بیمارستان فاطمیه خوانسار افتتاح شد.

🔺به گزارش روابط عمومی بیمارستان فاطمیه خوانسارمورخ  هفتم شهریور ماه ۱۴۰۱ مصادف با ششمین روز از هفته دولت ، بخش سی تی اسکن و دستگاه جدید سونوگرافی بیمارستان فاطمیه خوانسار با حضور آقای جان نثاری معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان ، حجت الاسلام و المسلمين خواجه كريمی امام جمعه محترم شهرستان ، اقای علیخاصی فرماندار محترم شهرستان ،دکتر فیاضی رییس شبکه بهداشت ، سرکار خانم صانعی رییس بیمارستان ، تعدادی از خیرین شهرستان ، پرسنل بیمارستان و مسئولین ادارات شهرستان افتتاح گردید.

🔺دستگاه سی تی اسکن به ارزش ریالی ۱۴۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (هیات امناء صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت ) ، ساخت فضای فیزیکی مرکز سی تی اسکن بااعتبار ریالی۲۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ توسط خیرین سلامت ، دستگاه سونوگرافی به ارزش ریالی۲۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰  توسط خیرین سلامت و همچنین دستگاه UPS / تجهیزات پزشکی ( دی سی شوک ، ترالی احیاء ، مانیتور فول آپشن ، برانکارد و...) به ارزش ریالی ۲۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تهيه گرديده است.
در خصوص سي تي اسكن با پروتكل نيز ، نياز به دستگاه انژكتور مي باشد كه طبق دستور رياست محترم دانشگاه اقاي دكتر شيراني در دستور كار دانشگاه قرار گرفته است.

🔺بخش عمراني سی تی اسکن پس از ماه ها انتظار كه با لطف و همت خيرين شروع شده بود توسط مؤسسه پيشگامان درمان ساخت آن تكميل شد، پس از پيگيرهاي مداوم توسط دانشگاه و نماينده محترم شهرستان اقاي دكتر خاتمي دستگاه سي تي اسكن ١٦ اسلايس توشيبا يكي از بهترين برندهاي دستگاههاي سي تي  توسط دانشگاه علوم پزشكي اصفهان از طريق هيات امنا صرفه جويي ارزي وزارت بهداشت تهيه و موجب افزایش شاخص های توسعه شهرستان در بخش تجهیزات و امکانات درمانی شده است.
بیماران خوانساری پیش از این برای انجام امور مربوط به سی تی اسکن به شهرهای همجوار و مرکز استان مراجعه می کردند که با افتتاح این مرکز بخشی از مشکلات شهروندان در این زمینه رفع گردید.

🔺سرکار خانم صانعی رئیس بیمارستان افزود :خيرين خوانسار بازوي توانمند دانشگاه علوم پزشكي اصفهان در بيمارستان هستند امروز شاهد بهره برداري از بخش سي تي اسكن  بيمارستان هستيم كه شروع كار را خير عزيزي كه درخواست نمودند ناشناس بمانند قبول كردند و تكميل ساخت فضاي فيزيكي سي تي اسكن توسط مؤسسه پيشگامان درمان انجام شد عزيز ديگري كه تهيه دستگاه سونوگرافي ٣ پروب جنرال الكتريك را بعهده گرفتند ، مراتب سپاس را از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر شیرانی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی در زمینه تهیه  دستگاه سی تی اسکن و
بزرگوارني كه پيگيري هاي مجدانه در تهيه نوع دستگاه كمك شاياني كردند امروز نتوانستند در شهرستان حضور داشته باشند قلبا از همه عزيزان تشكر و قدرداني مينمايم
اميدوارم در اولين فرصت شاهد حضور دکتر شیرانی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ، بزرگواران و خيرين عزيزي كه به دست آنها اين پروژه شروع و تکمیل گردید كه نياز اصلي بيمارستان  بود، در شهرستان باشيم وحضورا از اين عزيزان قدرداني نماييم.