✅بازدید مدیر امور پشتیبانی ، رفاهی و تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان فاطمیه خوانسار

🔺آقای یزدی مدیر امور پشتیبانی ، رفاهی و تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه کارشناسان محترم مدیریت خدمات پشتیبانی از واحد های امورعمومی ، امور قرارداد ها ، بیمه ، خدمات ، انبار ، نقلیه ، تدارکات و... بیمارستان فاطمیه بازدید کردند.

🔺به گزارش روابط عمومی بیمارستان فاطمیه در این بازدید سرکارخانم صانعی رئیس بیمارستان با مدیر امور پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی  پیرامون مشکلاتی از قبیل امورعمومی ، امور قراردادها، تامین نیروی خدماتی و لندری این مرکز بحث و گفتگو انجام گردید و توافق ها و  تصمیمات لازم در این جلسه صورت گرفت .

🔺گفتنی است: این بازدید با هدف دیدار از نحوه ارائه خدمات به مراجعان ، بررسی امکان مساعدت مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه برای این مرکز و همچنین خدا قوت به همکاران فعال در این مرکز صورت گرفت.