بخش جنرال بیمارستـان فـاطمـیه خـوانسـار با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و موسسه پیشگامان درمان بازسازی میشود

و آغازی دلچسب به لطف پرودگار ...

✅ به اطلاع می رساند با توجه به مشکلات عمرانی (کمبود فضای اتاق ها ، غیر استاندارد بودن درب اتاق های بستری و ...) ، تاسیساتی (مشکلات برقی ، گرمایشی و سرمایشی و...) ، بهداشتی ( نبود اتاق دارو و اتاق ایزوله طبق استانداردهای بهداشتی ، عدم تهویه مناسب ، عدم وجود سرویس بهداشتی در تمامی اتاق های بخش ، عدم وجود لنژ تمیز و...) و همچنین قدیمی بودن بخش جنرال و ارتقاء هتلینگ ،
 به دلیل عملیاتی شدن توسعه و تعمیرات بخش جنرال بیمارستان فاطمیه خوانسار به همت مسئولین محترم ، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و موسسه پیشگامان درمان ، این بخش بصورت موقت به بخش پست پارتوم و ICU انتقال یافت.

🔷 سرکار خانم صانعی ریاست بیمارستان فاطمیه ضمن تشکر از دکتر شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خیرین نیک اندیش موسسه پیشگامان درمان بیمارستان فاطمیه خوانسار در یاری رساندن به همنوعان خود از امضا تفاهم نامه توسعه و نوسازی بخش جنرال خبر داد.

🔹سرکار خانم صانعی افزود : کاری که خیرین حوزه سلامت انجام می دهند بسیار بزرگ تر و قابل تقدیرتر از حوزه های دیگر است، چراکه معامله ای پر سود را با خدای خود انجام می دهند، زیرا طبق آیه شریفه قرآن «هر کس انسانی را از مرگ نجات دهد گویا همه مردم را از مرگ نجات داده است.»
 این بخش به مساحت ۶۵۰ مترمربع  با مشارکت دانشگاه و موسسه پیشگامان درمان شهرستان خوانسار بازسازی خواهد شد.

⬅️ از مردم فهیم شهرستان خوانسار و مراجعین محترم انتظار میرود با توجه به‌ موقتی بودن این اقدام و احتمال بروز برخی مشکلات ناخواسته ، نهایت همکاری با این مجموعه درمانی که متعلق به خود شماست را داشته باشند.

✔️ یقینا" اجرای این پروژه با سختی هایی همراه است که همکاری و همراهی شما عزیزان با این مجمــوعه مشکلات را به حداقل خواهد رساند.

📩 هر گونه انتقاد و پيشنهاد اصلاحی خود را به شماره 09134804375 پیامک نمائید.