اربعین

سامانه نوبت دهی تلفنی

با راه اندازی سامانه نوبت دهی تلفنی بیمارستان همشهریان عزیز می توانند جهت دریافت نوبت با شماره زیر ارتباط برقرار نمایند .

استعلام واگذاری خرید خدمات راهبردی و نگهداشت فضای سبز

استعلام واگداری خدمات انتظامات و حفاظت فیزیکی بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار

زایمان VBAC

در تاریخ ۹۷/۷/۹ مادر بار دار ۳۲ ساله (بارداری دوم) با دردهای زایمانی به بخش زایشگاه بیمارستان مراجعه کرد،ایشان زایمان اول را به روش سزارین انجام داده بود. پس از مشاوره با متخصص محترم زنان و زایمان در مورد زایمان طبیعی پس از سزارین (VBAC) و برسی از نظر داشتن اندیکاسیونهای لازم مادر رضایت به انجام زایمان طبیعی دادو نوزاد در ساعت ۲۰:۱۹ بدنیا آمد .

کارگاه آموزشی احیاء پیشرفته

در تاریخ ۹۷/۷/۵ کارگاه آموزشی احیاء پیشرفته جهت ارتقاء توانمند سازی پرسنل بالینی در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید .

افتتاح بیمارستان در سال ۱۳۷۵

مراسم ساده افتتاحیه بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار  در ۱۳۷۵/۶/۲۶

عکس ارسالی از معاون محتم مدیریت توسعه و منابع انسانی جناب آقای دکتر یوسفی

حضور دکتر سینا بابازاده فوق تخصص گوارش

با حضور جناب آقای دکتر سینا بابا زاده فوق تخصص گوارش در بیمارستان از ابتدای سال جاری تا کنون به طور میانگین حدود ۲۵ تا ۳۰ بیمار در ماه از خدمات آندوسکوپی بهرمند گردیده اند .

کمیته تغذیه

در تاریخ ۹۷/۶/۱۹ کمیته تغذیه با حضور ریاست و مدیریت محترم و مسئولین کلیه بخشهای بیمارستان جهت ارتقای خدمات تغذیه ای ارائه شده به بیماران در سالن اجتماعات بیمارستان برگزار گردید .

باز سازی و نوسازی دیگهای بخار موتورخانه بیمارستان

در مرداد ماه ۱۳۹۷ با همکاری مسئولین  محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موتور خانه بیمارستان با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و پانصد میلیون ریال باز سازی گردید.

جلسه آموزشی جهت پرسنل حفاظت و اطلاعات بیمارستانهای غرب استان اصفهان

در تاریخ ۹۷/۶/۱۵ جلسه آموزشی جهت پرسنل حفاظت و اطلاعات بیمارستانهای غرب استان با حضور مسئولین بیمارستان و مسئولین حراست در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید . در این مراسم از دونفر از عزیزان   این عرصه به نامهای جناب آقای مصطفی خسروی و جناب آقای منصور سیاوشی که به افتخار بازنشستگی نائل شده بودند با لوح تقدیر و هدایای ناقابل تقدیر و تشکر بعمل آمد.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار RSS