روز رادیولوژی

سامانه نوبت دهی تلفنی

با راه اندازی سامانه نوبت دهی تلفنی بیمارستان همشهریان عزیز می توانند جهت دریافت نوبت با شماره های زیز ارتباط برقرار نمایند .

۵۷۷۷۶۸۹۲-۵۷۷۷۲۲۶۷-۵۷۷۷۱۴۹۴-۵۷۷۷۵۲۲۵

اهداء تانک اکسیژن مایع به بیمارستان

یک دستگاه تانک اکسیژن مایع به ارزش ریالی ۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰ در آبان ماه ۱۳۹۶ توسط یکی از خیرین محترم شهرستان به بیمارستان اهداء گردید ، مراحل نصب به پایان رسیده و آماده بهره برداری می باشد .

پیام تسلیت

همکار گرامی جناب آقای محمود یاوری

بدینوسیله درگذشت پدر گرامیتان را تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان طلب مغفرت و برای جناب عالی و خانواده محترمتان صبر جزیل و اجر عظیم خواهانیم .

مدیریت و پرسنل بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار

اطلاعیه استخدام

با توجه به اینکه بیمارستان در نظر دارد ۲ نفر نیروی خدماتی خانم به صورت شرکتی جذب نماید متقاضیان تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه  ۹۶/۶/۳۰فرصت دارند جهت ثبت نام به سایت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان mui.ac.ir دفتر اشتغال و کار آفرینی دانشگاه ( قسمت توسعه مدیریت و منابع - سامانه ثبت نام جویندگان کار ) مراجعه نمایند .

دریافت کارت اهداء عضو

در تاریخ ۹۶/۶/۱۴ روز سه شنبه اعضاء انجمن اهداء عضو معاونت درمان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حاج آقا سلطانیان ، جناب آقای نصیری و جناب آقای کاظمی از بیمارستان بازدید نمودند و طی نشستی با رئیس ، مدیر ، مترون و تنی چند از همکاران بیمارستان اهداف انجمن و همچنین راهنمائیهای لازم در خصوص  اهداء عضو و ثبت نام جهت دریافت کارت اهداء عضو را ارائه نمودند در پایان تعدادی پوستر و پمفلت و فرمهای ثبت نام به واحد روابط عمومی بیمارستان تحویل داده شد .

تقدیر از پرسنل بازنشسته

در تاریخ ۹۶/۶/۵ همزمان با برگزاری جشن روز پزشک با حضور تعدادی از مسئولین ادارات شهرستان از جناب آقای لطف اله ذوالفقاری کارمند بازنشسته بیمارستان تقدیر و تشکر بعمل آمد ، همچنین به رسم یاد بود  لوح تقدیر و هدایایی از طرف ریاست و پرسنل بیمارستان به ایشان اهداء گردید.

جشن روز پزشک

در تاریخ ۹۶/۶/۵ به مناسبت روز پزشک جشنی با حضور مسئولین تعدادی از ادارات شهرستان ازجمله معاون محترم فرماندار جناب آقای صانعی ، شهردار محترم جناب آقای اسحاقی ، اعضاء محترم شورای شهر و انجمن خیرین سلامت شهرستان ، رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان و همچنین ریاست و مدیریت محترم بیمارستان در سالن اجتماعات این مرکز برگزار گردید . در پایان از پزشکان و متخصصین محترم با لوح تقدیر و شاخه های گل تقدیر بعمل آمد.

جلسه معارف دکتر قریشی

در تاریخ ۹۶/۵/۲۴ مراسم معارفه جناب آقای دکتر قریشی به عنوان سرپرست بیمارستان با حضور امام جمعه محترم شهرستان ، فرماندار ، ریاست سازمان انتقال خون ، خیرین محترم شهرستان و همچنین باحضور جناب آقای دکتر اطمینانی قائم مقام معاونت درمان و جناب آقای دکتر شیرانی در سالن اجتماعات بیمارستان برگزار گردید .

اهداء فیش حج عمره به بیمارستان

معشوق تو همسایه دیوار به دیوار

در بادیه سرگشته شما در چه هوایید

با نزدیک شدن موسم حج ، دو خانواده نیکو کار خوانساری ۴ فیش حج تمتع خود را به بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار اهداء کردند . اقدام زیبای این حاجیان مورد قبول حق تعالی

راه اندازی رادیولوژی دیجیتال

با کمک هیئت امناء صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران یک دستگاه رادیولوژی دیجیتال (DDR) خریداری ، نصب و در تاریخ ۹۶/۵/۷ به بهره برداری رسید. این دستگاه قابلیت انجام تصویر برداری دیجیتال ایستاده وخوابیده و قابلیت آرشیو و ارسال تصاویر در سیستم PACS با سرعت و کیفیت بالا را دارد.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان فاطمیه (س) خوانسار RSS