✅گرامیداشت روز فیزیوتراپی در بیمارستان فاطمیه(س) خوانسار

🔺به مناسبت دوم مرداد ماه روز فیزیوتراپی رییس بیمارستان به همراه تیم مدیریتی با حضور در واحد فیزیوتراپی این روز را به زحمتکشان دلسوز این حرفه تبریک گفتند.

🔺سرکارخانم صانعی رییس بیمارستان تاثیر فیزیوتراپی را در درمان بیماران ارزنده و برجسته اعلام کرد و گفت بدون حضور فیزیوتراپ های باتجربه ای چون شما درمان بسیاری از بیماران با مشکل مواجه میشد. با اینکه تاثیر فیزیوتراپی به صورت مستقیم قابل مشاهده نیست اما پزشکان متخصص و تیم مدیریتی بیمارستان به خوبی از نقش پررنگ شما عزیزان آگاه هستند.

🔺همچنین افزود: کار در بیمارستان را کار گروهی دانست و اعلام کرد تمامی کارکنان بیمارستان مانند دانه های یک زنجیر هستند که در صورت درست عمل نکردن یک فرد کل سیستم دچار مشکل خواهد شد. قطعا عملکرد صحیح شما فیزیوتراپ ها تاثیر بسزایی در عملکرد پزشکان و نهایتا درمان بیماران دارد.